Hvordan gjøre min laptop høres ut som en skrivemaskin

Hvordan gjøre min laptop høres ut som en skrivemaskin


Mark Twain og Ernest Hemingway hørte ikke piper og klokkespill mens du oppretter sine mesterverk; de hørte mekaniske klikk og metall bjeller av skrivemaskinen. Svært få mennesker i dag sette seg ned å skrive på en skrivemaskin; men kan retro klikkelyd bli replikert mens du taster på en bærbar datamaskin. For de som ønsker å høre at gamle skrivemaskin lyd uten å miste den luksus av datamaskinen, er det et program som heter ClicKey. Programmet er gratis, nedlastbare filen er små og det er bare et klikk unna.

Bruksanvisning

1 Besøk GRC.com og laste ned gratis ClicKey program. Det er 42k og er et frittstående program, som betyr at den ikke installeres på datamaskinen. Det kan i stedet bli lagret i en mappe på datamaskinen.

2 Plasser en snarvei til ClicKey i Windows Start-Up-menyen hvis du vil høre lyden hver gang du slår på datamaskinen.

3 Velg et av de 26 lyder tilgjengelig. De fleste av lydene er av den klassiske skrivemaskinen, mens andre lyder er pip, dings og andre korte lyder.

4 Still inn volumet. ClicKey vil laste med forhåndsinnstilt volum, men den kan justeres. Skriv inn foretrukket volumnivå, fra 100 er høyest til 0 blir roligste.

5 Trykk på "Set" -tasten.

6 Velg "Fjern" -knappen for å slutte å bruke ClicKey lyd. Lyden vil komme tilbake til det normale, og ClicKey vil bli fjernet fra datamaskinens minne.

Hint

  • Husk at data lyder kan være forstyrrende for de rundt deg.