Hvordan gjøre natt til dag i After Effects

Ved hjelp av lyseffekter og andre filtre, Adobe After Effects kan enkelt konvertere døgnet bilder til kveld. Gjør det motsatte krever litt mer arbeid og detaljer, men. Det vil heller ikke se så naturlig på grunn av begrenset lys, men du kan legge visse effekter og filtre for å gjøre det ser så realistisk som mulig. Natten i dag konverteringen fungerer i noen "CS" versjon av Adobe After Effects.

Bruksanvisning

1 Finn eventuelle lyskilder i media. Dette inkluderer vinduer, lamper, eller solen hvis det er utenfor. Ta note av disse områdene, slik at du kan fokusere på hver enkelt.

2 Høyreklikk i "Layers" vinduet og velg "New" og "Lys". Et lys vil vises på skjermen.

3 Klikk og flytt lys til den posisjonen du ønsker. For eksempel, hvis det er solen, sette lys over sammensetningen. Hvis det er fra en lampe eller gatelykt, sett den så nær pære som mulig.

4 Klikk på "Effect Controls" -fanen. Velg type lys. Hvis det er et stort lys som solen, velg "Parallell" innstilling. Hvis det er fra en pære kilde, velg "Spot" lys.

5 Angi intensiteten av lyset. Øke den for å gjøre bildet ser mer ut som dagslys. På mørkere bilder, kan bildet se ut av fokus eller uskarpe. Dette vil bli justert senere.

6 Endre "falloff" av lys for å gi den et naturlig utseende. Denne innstillingen fades ut lyset slik at det ser naturlig ut.

7 Skriv inn "Glow" i "Effects og Presets" vinduet. Dra og slipp glød effekt på din hovedlaget. Øk glød av laget for å legge til mer naturlig lys fra omgivelsene. Dette vil gjøre det daylight refleksjoner ser mer naturlig.

8 Skriv inn "Contrast" i "Effects og Presets" vinduet. Dra og slipp "Lysstyrke og Kontrast" effekt på din hovedlaget. Juster kontrasten opp til å gjøre noe av uklarhet forsvinne og objekter skiller seg ut mer. Øke lysstyrken for å fjerne eventuelle ekstra mørke.

9 Gjengi videoen for å se hvordan lyset ser ut som du spiller det. Ta notater av noen ekstra mørke flekker og legge til ekstra lys etter behov.