Hvordan gjøre Stickman animasjon på datamaskinen

Med alle de avanserte CGI programvare som er tilgjengelig for å skape utrolig realistiske animasjoner, kan det virke litt rart at folk fortsatt vil være interessert i Stickman (pinne figur) animasjon, men enkelhet av animasjon tillater enkle meldinger som er svært effektiv i ting som annonser og humoristiske shorts. Hvis du ønsker å lage din egen Stickman animasjon, det er en enkel freeware program som heter Pivot Stick Animator som du kan bruke til å gjøre det.

Bruksanvisning

1 Lag en dreiebok for animasjonen. Du ønsker å ha en fullt lagt ut plan for hva du vil at figuren skal gjøre i løpet av animasjon. Et storyboard lar deg gjøre dette. Det trenger ikke å være stor kunst, siden dette er ikke hva som vil være i animasjonen. Hvis du planlegger å ha deg Tallene taler i løpet av animasjon, inkluderer tegnefilm snakke bobler over hodene på stokk tall i dreieboken.

2 Last ned Pivot Stick Animator og installere det på systemet ditt. Når det er installert, kan du starte den. I hovedvisningen, har du en enkelt pinne figur klar for å stille. Figuren består av enkle deler som underarm, hånd og hode. Hver av de enkelte delene har en rød sirkel knyttet til felles.

3 Velg det første bildet i animasjonen tidslinjen. Referanse dreieboken for å se hva posere figuren skal være i. Nå velger den røde sirkelen forbundet med en felles du vil flytte. Bruk musen til å dra den delen der den trenger å være. Gjør dette med alle delene til positur av figuren samsvarer med storyboard første ramme.

4 Gå videre til neste ramme i tidslinjen og plasser figuren for å matche dreieboken nest ramme. Fortsett denne til du har lagt til alle bilder av animasjon din. Nå kan du gå til "Fil" og eksportere animasjonen som en AVI-fil. Og det er det.