Hvordan gjøre Swirls i After Effects

After Effects er en video redigering og postwork søknad markedsføres av Adobe. Det er ofte brukt av profesjonelle og amatører til å redigere video-opptakene for både tv og elektronisk innhold, samt for filmer. En ting som det kan brukes til å legge til spesialeffekter video eller til studiepoeng. En type effekt du kanskje lurt å legge til animerte swirls. Prosessen med å lage denne effekten er ganske grei. Du trenger en statisk virvel form du har gjort i en vektorgrafikkprogram og lagres i PNG-format, eller du må laste ned en du kan bruke.

Bruksanvisning

1 Begynn After Effects. Klikk på "Opprett en ny komposisjon" -ikonet nederst på "Project" panel. Name it "Animated Swirl". Sett "Length" til hva du ønsker og klikk "OK."

2 Velg "File" og klikk "Importer". Bla til og åpne virvel PNG-fil du vil bruke.

3 Dra PNG fra biblioteket panelet inn på scenen. Velg hjørnepunkt og skalere PNG til å passe på scenen.

4 Klikk "R" på tastaturet. Dette aktiverer roteringsfunksjon. Gå til "Scale" kontroll på nedre venstre og klikk på "Stoppeklokke" -knappen.

5 Gå til keyframe at After Effects automatisk lagret på ramme 20 i tidslinjen. Roter PNG-bilde 360 ​​grader. Klikk på "Play" for å se din virvel spinn.