Hvordan gjøre tosidig utskrift på en Dell 1320c

Dell 1320c er en fargelaserskriver som gir tosidig utskrift, som er kjent som tosidig utskrift. Denne funksjonen fungerer normalt utskriftsjobber som bruker begge sider av papiret, inkludert brosjyrer, nyhetsbrev eller rapporter. Den tosidig utskrift alternativet er en manuell prosess som krever at du mate hver individuelt utskrevne ark i den manuelle materen. Tosidig utskrift tar lengre tid å skrive ut enn en normal utskriftsjobb på grunn av manuell prosess, og krever utskrift "selv" etterfulgt av "odde" sider.

Bruksanvisning

1 Åpne dokumentet du vil skrive ut, og klikk på Fil-menyen øverst i programvinduet.

2 Klikk på "Skriv ut" fra rullegardinmenyen, og klikk "Skriv ut partallssider" i utskriftsoppsettvinduet. Hvis utskrifts selv sider ikke vises, manuelt taste inn sidetallet i "påtrykk Pages" -delen.

3 Snu de utskrevne sidene på nytt med den blanke siden vendt ned, og sette inn sider i arkmateren plassert i fronten av skriveren.

4 Klikk på "File" i programmets vindu, og klikk "Skriv ut". Klikk på "Skriv ut Selected Pages" og skriv odde sidetall. Klikk på "Skriv ut" for å begynne å skrive ut på motsatt side.