Hvordan gjøre Twilight Påvirkning av Photoshop

Selv om et ukjent antall timer kan ha gått inn i kreativ design og planlegging for effektene i "Twilight" Saga filmer, plakater og tilhørende materialer, kan du bruke langt mindre tid på å gjøre dem selv med Adobe Photoshop. I Photoshop bilde redigering programvare, kan du gjengi vanlige bilder til ting av blod og vampyrer, tar et signal fra dine favorittfigurer og deler av historiene. Photoshop brede utvalg av verktøy, farger og paletter virkelig gi deg noe å senke designe tennene i.

Bruksanvisning

Edward Face

1 Slå en venn eller et familiemedlem i en undead, ublodig vampyr ved å åpne Photoshop, klikke på "File" -menyen og velge "Open." Bla til bildet av noens ansikt å bruke og dobbeltklikk på bildet.

2 Klikk på "Lasso" verktøyet på Verktøy-ruten. Tegn et omriss rundt bare ansiktet eller i tillegg, utsatt nakke og skuldre. Blinkende stiplede linjene omslutter utvalget.

3 Klikk på "Image" menyen. Velg "Justeringer." Klikk "Color Balance" fra fly-out menyen. Skyv "Yellow" bar hele veien over til "Blue" side. Skyv "Cyan" bar hele veien over til "Cyan" side bort fra "Red" side. Fjern merkingen i "Bevar lysstyrke" boksen. Klikk "OK" for en kjedelig hud, blek skapning.

Twilight Apple

4 Legg den velkjente håndholdte eple symboliserer "Twilight" -serien til en av dine Photoshop-bilder ved å åpne Photoshop, klikke på "File" -menyen og velge "Open". Bla til bildet av et eple og dobbeltklikk på bildet.

5 Klikk på "Lasso" verktøyet på Verktøy-ruten. Tegn et omriss rundt eple. Høyreklikk inne blinkende linjer og velg "Layer via Cut."

6 Høyreklikk på bakgrunnslaget på lagpaletten på høyre side av skjermen. Velg "Delete Layer." Klikk "Ja." Bakgrunnen forsvinner og du sitter igjen med bare en utskjæring av eplet. Nå kan du bruke denne til å kopiere og lime inn i en svart bakgrunn, som en avatar eller for å legge til et annet bilde.

Vampire Blood striper

7 Gi et bilde en blodig makeover ved å åpne Photoshop, klikke på "File" -menyen og velge "Open". Bla til bildet en person eller et objekt for å legge striper av blod til og dobbeltklikk på bildet.

8 Dobbeltklikk på "Color Picker" nederst i verktøyruten. Velg et levende "friske" blodrødt eller en mørkere, tykkere rød farge, og klikk "OK."

9 Klikk på pensel ikonet på Verktøy-ruten. Klikk på den andre rullegardinpilen på verktøylinjen øverst på skjermen. Velg fuzzy prikk børstehodet på den øverste linjen. Skyv "Size" til "2." Hold markøren over bildet. Juster "Size" slider hvis pensel spissen er for liten eller stor, som vil avhenge av den opprinnelige bildestørrelsen. Klikk og dra markøren for å legge dråper, striper eller store sprut av blod til bildet.