Hvordan gjøre Videokonferanse på GTalk

Google har utvidet sine produkter og tjenester til å omfatte videochat via Gmail og GTalk. GTalk er Googles chat-klient som nå omfatter videokonferanser fra GTalk messenger og Gmail-kontoen din. Du kan sende videomeldinger, talepost, e-post og chat-meldinger via GTalk. Be en eller flere personer til å bli med deg og lagre konferansen for fremtidig referanse. Du trenger en Gmail-konto for å bruke GTalk videokonferanser.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer GTalk chat-klient og Gmail video chat plug-in til datamaskinen ved hjelp av koblingen i avsnittet nedenfor. Følg instruksjonene på skjermen. Installer webkameraet følge installasjonsinstruksjonene.

2 Logg deg på GTalk chat-klient med Google-kontoen din bruker-ID og passord. Hvis du ikke har en Gmail-konto, vil du bli bedt om å opprette en.

3 Velg den lille røde "M" på bunnen av din GTalk chat-vinduet for å åpne Gmail-kontoen din. I chat-delen på venstre side av skjermen velger du kontakten du vil chatte med, og velg "Video og mer" nederst på skjermen.

Hint

  • Videokonferanser er kompatibel med Firefox 2.0 og nyere, Internet Explorer 6 og opp, Safari 3 (Mac) og Google Chrome. Google anbefaler ikke å bruke de nyeste utgivelsene for å få den beste opplevelsen og brukervennlighet fra Gmail videokonferanser. Du kan sprette ut chat-vinduet ved å klikke på "sprette ut". Lagre samtaler som et arkiv for fremtidig referanse.