Hvordan Godta en faktura Betaling i Quickbooks

Hvordan Godta en faktura Betaling i Quickbooks


Motta betalinger i Quickbooks er en prosess som involverer flere oppgaver. Når du går inn i betaling, kan du bruke den enten delvis eller helt til spesifikke fakturaer; betalingen er da tilgjengelig for innskudd på en konto. De fleste kundene vil spesifisere beløpet de betaler, og hvilken faktura eller fakturaer betalingen gjelder. Følg alltid retningslinjene kunde når du søker betalinger; dersom kunden ikke gir deg retningslinjer og betalingen ikke samsvarer med en bestemt faktura eller en bestemt kombinasjon av fakturaer, ta kontakt med kunden for avklaring. Hvis tidspress ikke tillater deg å kontakte kunden, gjelder betalingen starter med den eldste fakturaen først.

Bruksanvisning

1 Åpne Quickbooks. Gå til "kunder" i toppmenyen og velg "motta betalinger" for å åpne motta betalinger vinduet. Alternativt kan du klikke på "Motta Payments" -ikonet i "Kunder" i "Hjem" for å åpne motta betalinger vinduet.

2 Skriv inn kundens navn i "Mottatt fra" i øvre venstre hjørne av motta betalinger vinduet for å åpne kundens konto. Hvis det er riktig konto (den samme kontoen som du registrerte fakturaen), vil alle fakturaer med åpne balanserer være oppført i midten av mottaks Betalinger vinduet. Hopp over neste trinn hvis fakturaen som du ønsker å søke betalingen er på listen.

3 Klikk på "Finn et kunde / Faktura" knappen på høyre side av motta betalinger vinduet for å åpne Finn et kunde- / faktura dialogboksen. Følg instruksjonene på skjermen for å søke etter faktura av fakturanummer, fakturabeløpet, fakturadato, kundenavn, kunde jobb eller kundenummer. Velg riktig faktura og klikk på "Bruk valgt kunde eller transaksjon" -knappen for å gå tilbake til motta betalinger vinduet med den valgte fakturaen er oppført i den midtre delen av vinduet.

4 Oppgi betalingsbeløpet i "Amount" boksen i øverste venstre hjørne av Kundens betalingsvinduet.

5 Velg eventuelle oppførte fakturaer som sjekken gjelder. Hvis kunden viser konkrete beløp for spesifikke fakturaer, gjelder betalingen på den måten. Klikk på "Lagre og lukk" -knappen i nedre høyre hjørne av Customer Payment vinduet for å fullføre transaksjonen. Gå til neste trinn hvis du søker en delvis betaling til en faktura.

6 Velg faktura eller fakturaer som betalingen gjelder i midten av motta betalinger vinduet ved hjelp av beløpet som er spesifisert av kunden. For å søke delvis betaling av fakturaer, velg faktura fra listen og redigere beløpet i "Payment" kolonnen. Klikk på "Lagre og lukk" -knappen i nedre høyre hjørne av Customer Payment vinduet for å fullføre transaksjonen.