Hvordan ha 2 skjermer på en datamaskin

En dataskjerm er virtuelt arbeidsområde som brukes til å samhandle med dataprogrammer. Når du kjører mange forskjellige programmer og oppgaver på samme tid, kan det være lett å fylle opp en enkelt skjerm uten å vise alt du ønsker å se. I slike tilfeller kan en datamaskin settes opp til å vise informasjon på to forskjellige skjermer ved hjelp av et skjermkort som har forbindelser til mer enn én skjerm. Flere skjermer kan settes opp til å vise den samme informasjonen på begge skjermer, eller de kan settes opp som ulike arbeidsområder.

Bruksanvisning

1 Slå av datamaskinen.

2 Plugg den andre skjermen til en av de ekstra monitor tilkoblinger på skjermkortet, og koble strømledningen til en stikkontakt.

3 Start maskinen.

4 Klikk "Start", "Control Panel" og deretter åpne "Utseende og temaer," klikk "Display", og klikk på "Settings tab" for å få tilgang til mutiple skjermoppsett i Windows XP. For Windows Vista-brukere, høyreklikk på skrivebordet, og klikk "Tilpass", deretter "Skjerminnstillinger".

5 Velg monitoren i annenhånds posisjon og deretter sjekke den boksen som sier "Utvid Windows-skrivebordet til denne skjermen."

6 Klikk på "Apply", deretter "OK".

Hint

  • Sjåføren versjon du bruker for skjermkortet kan ha en innvirkning på menyene og oppsett for flere displays.After sette opp flere skjermer, kontrollerer du innstillingene for å sørge for at hovedskjermen er fortsatt angitt som primærskjerm enheten slik at ingen problemer skapes hvis du kobler den sekundære skjermen.