Hvordan Handbrake en DVD til en Zune

Håndbremsen, et gratis program for både Mac og PC, støtter video filkonvertering til og fra en rekke formater, inkludert DVD-konverteringer. Håndbremsen er utstyrt med flere utgangsforhåndsinnstilte formater (for iPod, Xbox og PSP), men har ingen forhåndsinnstilt for Zune-spilleren. Heldigvis Zune maskinvare aksepterer MP4 og m4v (iPod) formater, slik at brukerne kan rippe DVD til iPod forhåndsinnstilt og bare justere et par bilde og lydinnstillinger. Rådfør deg med Zune brukerhåndbok for riktig audio format og oppløsning av enheten før du konvertere DVD.

Bruksanvisning

1 Sett inn DVD i stasjonen og starte håndbremsen.

2 Klikk på "Source" -knappen i øverste venstre hjørne av skjermen, og velg DVD-plate (Handbrake vil lese DVD automatisk). Hvis DVD ikke vises, klikker du på "Video File" knappen for å legge inn en pop-up søket skjermen. Finn din DVD ikon, dobbeltklikker du på den, markere sin lukkede "Video TS" -mappen og klikk "Åpne".

3 Velg hvilken DVD kapitler du ønsker å konvertere ved hjelp av "kapittel" drop-down menyer på toppen av skjermen.

4 Klikk på "Presets" veksleknappen på høyre side av skjermen og velg "iPod Touch" forhåndsinnstilling for å gjøre output format en m4v.

5 Klikk på "Bilde" fanen i midten av skjermen. Justere utgang bredde og høyde barer i henhold til din Zune støttet oppløsning.

6 Klikk på "Audio" -fanen i midten av siden. Endre "miksen" -menyen til "Stereo" og bithastigheten til riktig mengde som beskrevet av Zune bruksanvisningen.

7 Velg en utskuff for konverterte videoen ved å klikke på "File" boksen under "Destination" -feltet. Velg en mappe på harddisken for å lagre video til, og klikk "OK."

8 Klikk på "Start" -knappen for å begynne å konvertere DVD til Zune-format.