Hvordan håndterer jeg underdomener?

Hvordan håndterer jeg underdomener?


Underdomener, også kjent som tredje nivå domener, er kataloger i rotkatalogen for nettstedet som er satt opp til å ha sin egen spesielle URL, som ser ut som "http://subdomain.site.com." De er ofte brukt til å organisere et nettsted i seksjoner. Håndtering underdomenene gjøres gjennom nettstedet ditt kontrollpanel. Fra underdomener delen i kontrollpanelet kan du opprette, endre, plassere en viderekobling på og slette underdomener på ditt nettsted.

Bruksanvisning

1 Åpne nettleseren. Skriv "http://cpanel.site.com" i adressefeltet. Erstatt "site.com" med ditt nettsted domenenavn. Hit "Enter" på tastaturet. Skriv inn ditt nettsted kontrollpanel brukernavn og passord og klikk "Logg inn".

2 Rull ned kontrollpanelet hjemmesiden til "domener" overskriften. Klikk på "Underdomener" -ikonet.

3 Opprett et underdomene ved å bla ned til "Opprett et underdomene" -delen, skrive inn et navn og en katalog filnavn for underdomene og klikke på "Create" -knappen.

4 Omdirigere et underdomene ved å bla lenger ned til "Endre et underdomene" -delen. Klikk på "Manage omadressering" i kolonnen "Handlinger" av underdomenet du ønsker å omdirigere. Skriv inn URL-en du ønsker å omdirigere underdomenet til og klikk "Lagre".

5 Slette et underdomene ved å finne underdomenet du vil slette i "Endre et underdomene" -delen. Klikk på "Fjern" i kolonnen "Handlinger" ved siden av underdomenet du vil slette. Klikk på "Slett Subdomain" for å bekrefte.