Hvordan Hang en Curtain Rail

Hvordan Hang en Curtain Rail


Gardiner kle opp vinduet og veggen og spille en betydelig rolle i innredningen av et rom. Folk som betaler oppmerksomhet til gardinene i detalj vil også ta hensyn til gardinstangen brukes til å henge gardinene over og rundt vinduet. Gardin valg har betydning for jernbane, så velg med omhu med to faktorer i tankene: installasjon og styrke.

Bruksanvisning

1 Plasser gardintrapp i sentrum av vinduet. Mål opp fra toppen av vindusåpningen og lage et merke på veggen i henhold til gardinstangen produsentens anvisninger.

2 Plasser laser på mark, og husk at laserlys er på mark gjort i trinn 1. Mål bredden på åpningen. Beregn forskjellen mellom vindusåpningen og den nødvendige bredde av gardinstangen. Dersom åpningen er 72 inches, og skinnen er 84 inches lange, subtrahere 72 fra 84 og deretter dividere med 2. I dette tilfelle er målingen 6 inches.

3 Lag et merke over fra vinduet til fastsatt måling i trinn 2. Vær sikker på at det er på laserlinjen slik at gardinstangen skal henge nivå. Flytt stigen til den andre siden av vinduet og gjenta dette trinnet.

4 Plasser gardinstangen hengeren på mark og laserlinjen. Blyant i hvor skruehullene er på maskinvaren. Bore et pilothull for hver 1/16-inch boret.

5 Fest hengeren til veggen ved hjelp av variabel hastighet drill og skruer levert av gardinstangen produsenten. Vær forsiktig så du ikke bøyer hengeren ved å bruke for mye press på skruen. Gjenta denne til den andre siden av vinduet. Hvis gardinstangen trenger et senter support, fest den til veggen midtveis i vindusåpningen. Sjekk gardinstangen mot vindusåpningen før du installerer gardinene.

Hint

  • Hvis ingen laser er tilgjengelig, plasserer en linjal nivå med toppen av vindusåpningen og trekke en linje som er lett fjernes etter installation.Install ankere i veggen hvis den mekaniske installasjonen plasserer den unna en stud eller spissen.
  • Ikke la elektroverktøy eller Gardintrapper uten tilsyn i nærvær av children.Do ikke tvinge skruene inn i veggen.