Hvordan Hardwire video til en VGA-Plug

Når du kjøper en datamaskin på nettet, kan du noen ganger får muligheten til å plukke sine deler, men det kommer alltid fullstendig på slutten. Når du bygger din egen datamaskin, må du vite alle de nødvendige for å kjøre den deler. For eksempel, en VGA-kort, også kjent som et grafikkort, er en viktig del for å bygge din datamaskin. Dette kortet viser alle bilder og video på datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Åpne Enhetsbehandling gjennom "datamaskin" og klikk på plusstegnet ( "+") ved siden av "Display Adapter". Høyreklikk din nåværende grafikkortet og velg "Properties". Bytt til "Drivers" og klikk "Avinstaller." Dette er bare nødvendig hvis du har en VGA-kort installert allerede, og ønsker å oppgradere.

2 Slå av datamaskinen og åpne saken. Jord deg selv ved å berøre et stykke umalt metall og ikke tråkke på teppet. Alternativt kan du bruke en antistatisk armbånd for å konsekvent holde jordet.

3 Fjern det gamle VGA-kort fra ditt tilfelle. Dette er vanligvis en brun sporet mot baksiden av saken, og det kan fortsatt være koblet til skjermen. Koble fra skjermen før du tar ut kortet hvis dette er tilfelle.

4 Skyv det nye kortet i den brune sporet, kobler skjermen til pluggen. Skru kortet på plass for å holde det trygt.

5 Lukk saken og start datamaskinen. Sett inn disken som fulgte med kortet i stasjonen, og følg instruksjonene på skjermen for å installere de nye driverne.