Hvordan hente data fra en Excel listeboks

Listen bokskontroll lar deg legge til interaktivitet til din Excel-regneark. Denne funksjonen er plassert på "Utvikler" fanen, og det finnes flere typer kontroller du kan legge til forbedre Excel-regneark. Bruk kontrollene for å gjøre regnearket vises mindre statisk og gi brukerne et mer tiltalende grensesnitt å jobbe med. Listebokser gi brukerne en liste over alternativer å velge mellom. Hente data fra denne listen gjøres ved å velge en dataområdet som skal vises i listen, og knytte en cellereferanse for å vise valg.

Bruksanvisning

1 Åpne Excel 2010 og velg en arbeidsbok som du vil legge til en listeboks til. Klikk på "File" fanen og velge en av de sist brukte arbeidsbøker i "Fil" -menyen.

2 Klikk på "Utvikler" -kategorien og velg "Sett inn" -knappen. Velg "List Box" ikonet. Markøren blir en tynn "+". Dette er din indikator for å trekke listeboksen. Tegn et rektangel i regnearket. Klikk på rektangelet og velg "Egenskaper" på båndet.

3 Klikk på "Control" og klikk på den røde pilen i "Input Range" boksen. Marker området du vil ha vises i listeboksen. Legg cellereferansen som vil gjenspeile listeboksen valg i "Cell Link" boksen. Klikk på "OK".

4 Lagre endringene i regnearket ved å klikke på ikonet "Lagre" på verktøylinjen for hurtigtilgang.