Hvordan hente data fra en Western Digital harddisk

Hvordan hente data fra en Western Digital harddisk


Western Digital er en av verdens ledende harddiskprodusentene. Faktisk er det svært sannsynlig at du bruker en Western Digital harddisk på datamaskinen din. De nyeste Western Digital harddisker kan inneholde opptil 2 TB (2000 GB) med data og støtte overføringshastigheter på 1 GB per sekund. Hente data fra en Western Digital, eller hvilken som helst annen harddisk produsent for den saks skyld, er en svært enkel oppgave.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Min datamaskin" snarvei på skrivebordet. Hvis du ikke har en snarvei, gå til Start-menyen, som er på nedre venstre hjørne av skjermen, og gå til "Min datamaskin" derfra.

2 Access "Lokal disk (C :)", som er hovedharddisken. Hvis du har mer enn én harddisk, vil de vises som "Lokal disk (D :)" eller "Lokal disk (E :)" og så videre.

3 Finn de spesifikke data som du søker etter i mappene på harddisken. Velg denne informasjonen og kopiere den til en annen lagringsplass kilde, for eksempel en USB-pinne. Hvis du ikke vet hvordan du skal finne dataene, går du til neste trinn.

4 Skriv inn navnet på datafiler som du leter etter i tekstboksen i øvre høyre hjørne av skjermen. Trykk enter og se gjennom søkeresultatene. Hente data og kopiere den til en annen lagringskilde. Denne metoden er for Windows Vista.

5 Gå til Start-menyen og klikk på "Søk" -kategorien, som er nest siste på listen på høyre side av menyen. Før du skriver inn et søk, klikk på "Alle filer og mapper." Nå utvider fanen som sier "Se på", og velg harddisken som du ønsker å gjøre et søk. Skriv inn navnet på datafilen inn i tekstboksen og klikk enter. Se gjennom søkeresultatene for å finne dataene. Hent den og deretter kopiere den til en annen lagringskilde.

Hint

  • Disse instruksjonene kan brukes med hvilken som helst annen harddisk på datamaskinen, selv om det ikke er Western Digital.