Hvordan hente e-post fra en annen adresse

Hvordan hente e-post fra en annen adresse


Hvis du har en primær e-postleverandør, trenger du ikke har tilgang til underordnede kontoer individuelt bare for å se sine e-poster. I stedet kan du enkelt hente e-post fra alle dine adresser og sette dem inn i primære kontoen. Denne artikkelen omhandler generelle prosedyrer, men gir konkrete eksempler som bruker den eldre versjonen av Gmail. Nærmere kan variere fra program til program.

Bruksanvisning

1 Kontakt hver konto kundeservice for å få adressen, usercode, passord og POP-serveren for hver e-postadresse du vil bruke.

2 Logg deg på primærkontoen for å vise e-postvindu.

3 Hvordan hente e-post fra en annen adresse

Angi innstillingsalternativer. I Gmail klikker "Innstillinger" øverst til høyre for å vise "Settings" -vinduet.

4 Hvordan hente e-post fra en annen adresse


Definer kontoen du vil legge til. I Gmail klikker du på fanen "Kontoer" og velg "Legg til en e-postkonto Eier" fra kategorien "Hent post fra andre kontoer". "Legg til en e-postkonto" dialogboks. Skriv inn den andre e-postadresse og klikk på "Next Step" knappen for å vise "konto" dialogboksen.

5 Hvordan hente e-post fra en annen adresse


Kontroller at kontoinformasjonen for den ekstra konto er korrekt ved å sammenligne det med hva du skrev for usercode, passord og POP-serveren. Endre informasjonen etter behov.

6 Velg flere alternativer for den ekstra adresse. For eksempel i Gmail, å legge igjen en kopi av den hentede post på den andre leverandøren, klikker du en avmerkingsboks ved "Legg igjen en kopi av hentede meldingen." Du kan finne mer informasjon om hvert alternativ ved å klikke på "Les mer" linken.

7 Lagre den ekstra adresse. I Gmail, klikk på "Legg til konto" -knappen for å lukke dialogboksen. Den nye adressen vises i kategorien "Hent post fra andre kontoer" i fanen "Kontoer".

8 Test dette alternativet ved å sende e-post til den andre kontoen. Din nåværende e-postleverandøren henter automatisk at e-post og setter den inn i innboksen.