Hvordan hente filer Etter Systemgjenoppretting

Hvordan hente filer Etter Systemgjenoppretting


Computer systemfiler ofte blir ødelagt på grunn av et virus, systemkrasj eller mislyktes programinstallasjon, som krever en fullstendig systemgjenoppretting. Det er ikke uvanlig at databrukere å glemme å sikkerhetskopiere viktige filer før du gjør en systemgjenoppretting, bare for å innse etterpå disse filene er nødvendig. Faktisk filer er sjelden, om noensinne, fullstendig slettet fra harddisken i en datamaskin. Med hjelp av fil henting programvare eller ekspert datatekniker, kan viktige filer vanligvis finnes og lagres.

Bruksanvisning

Hvordan hente filer Etter en systemgjenoppretting

1 Kontroller filene mangler. Gå til Windows "Start" -menyen og skriv inn filnavnet i søkefeltet. Sjekk andre medier for å være sikker på filen eller filene ikke ble sikkerhetskopiert på en DVD, flash-stasjon eller annen lagringsenhet.

2 Kjøpe eller laste ned filen henting programvare som Pandora Recovery, VirtualLab eller File Scavenger Data Recovery Utility (se Ressurser). Fil henting programmer kan kjøpes i elektronikkforretninger eller lastes ned gratis eller for kjøp på nettet.

3 Klikk på programmets kjørbare filen (.exe) eller programikonet for å starte installasjonen. Følg instruksjonene. Når programmet er installert, dobbeltklikker du på programmets ikonet for å starte programmet.

4 Søk etter de filene du ønsker å gjenopprette. Programvaren skal veilede deg gjennom utvinning prosessen og finne de manglende filene. Velg alternativer for å lagre filene tilbake til Dokumenter-mappen eller annet angitt sted.

Hint

  • Vanlige sikkerhetskopiere viktige data som er lagret på harddisken på datamaskinen til en blank DVD eller minnepinne.
  • Alle filene er ikke alltid lett gjenopprettes. Noen ganger filer kan bli ødelagt i løpet av en systemgjenoppretting og kan ikke åpnes, selv av fil-programvare.