Hvordan hente skjeletter fra en brukt harddisk

Hvordan hente skjeletter fra en brukt harddisk


Alle har hørt uttrykket skjeletter i skapet, men de fleste folk ikke innser at de har også skjeletter på sin datamaskin. Folk ofte selge eller kaste sitt gamle datamaskinen etter bare slette filene sine. Disse filene faktisk liggende på datamaskinen til en annen fil overskriver plassen. Inntil det skjer, kan disse skjeletter hentes og anmeldt. Det tar bare noen få enkle trinn for å hente skjelettene fra en brukt harddisk.

Bruksanvisning

1 Velg en data-utvinning program. Prisene starter på rundt $ 40. Recover My Files og Disk Leger er to pålitelige programvareutsalgssteder som tilbyr disse produktene til en fornuftig pris (se Ressurser).

2 Installer data-programvare på en egen datamaskin. Installere programvaren på en annen datamaskin forlater den opprinnelige harddisken urørt og klar til å bli skannet.

3 Koble datamaskiner med en Ethernet-kabel for å lage en brygge til brygge lokalt nettverk.

4 Start data-programvare. Dobbeltklikk på programvareikonet. Du kan også klikke på "Start", deretter "Programmer" for å finne programvaren.

5 Velg stasjonen og søke etter slettede filer. Når du blir spurt hvilken stasjon du ønsker å skanne, må du velge den brukte harddisk på den andre maskinen. Ettersom programvaren skanner stasjonen, vil den automatisk hente filer og informasjon for deg å vurdere. På slutten av skanningen, vil du bli gitt en mulighet til å lagre informasjon eller forkaste det.

Hint

  • Hvis du bli kvitt en gammel datamaskin og ønsker å hindre noen fra å kunne hente skjeletter, bruke et program for å overskrive ledig plass på harddisken. White Canyon programvare gjør en rimelig program som sletter og overskriver harddisker (se Ressurser).