Hvordan identifisere søkeordene

Hvordan identifisere søkeordene


Riktig bruk av søkeord og fraser er avgjørende i søkemotoren resultatrangeringer. Bruk av for mange søkeord i din artikkel, nettside eller URL kan betraktes som "nøkkelord stuffing" og er sett på negativt av søkemotorer. Ved hjelp av for få søkeord kan gjøre nettstedet ditt virke uklart sin hensikt og vil føre til dårlige søkemotoren resultatrangeringer. Google er den søkemotorer leder og har flere verktøy tilgjengelig for publikum å bruke for å identifisere søkeordene.

Bruksanvisning

Google Search-baserte søkeordverktøyet Instruksjoner

1 Åpne nettleseren og gå til Google Search-baserte søkeordverktøyet hjemmeside. En lenke er gitt i "Ressurser" i denne nettsiden.

2 Skriv inn ønsket søkeord (e) inn i tekstboksen merket "Med ord eller setninger." Klikk på "Søk".

3 La Google fylle relaterte søkeord sikt ideer. Studer "til søkeord" -listen betale oppmerksomhet til "Månedlige søk" kolonnen. Denne kolonnen vil gi deg en idé om populariteten til et søkeord eller søkeordet.

Google søkeordverktøyet Instruksjoner

4 Åpne nettleseren og gå til Googles søkeordverktøyet hjemmeside. En lenke er gitt i "Ressurser" i denne nettsiden.

5 Fullfør "Security Check" tekst ved å skrive inn tegnene i tekstboksen. Klikk "Send" når du er ferdig.

6 Skriv inn ønsket søkeord (e) inn i tekstboksen merket "Med ord eller setninger." Klikk på "Søk".

7 La Google fylle relaterte søkeord sikt ideer. Studer "til søkeord" -listen betale oppmerksomhet til "Globale søk per måned" og "Lokale månedlige søk" kolonner. Disse to kolonner representerer populariteten til et søkeord både i ditt land, så vel som rundt om i verden.