Hvordan installerbar Vista og installer XP på en Acer

Hvordan installerbar Vista og installer XP på en Acer


Hvis du ønsker å bruke en eldre versjon av Microsoft Windows, bytte fra Vista til XP er virkelig ikke så vanskelig. Om systemet ikke er kraftig nok for Vista, eller du bare foretrekker den kjente XP dashbordet, er det super enkelt å gjøre dette.

Bruksanvisning

Easy Way

1 Ta sikkerhetskopi av alle og alle data som du ønsker å beholde. Når du overskrive operativsystemet, vil det kreve en profesjonell til å gjenopprette data, hvis det er gjenvinnbart i det hele tatt.

2 Sett inn Windows XP-platen og valgte skrivingsalternativet. Dette vil formatere harddisken og installere Windows XP over toppen av den forrige Windows Vista Install. Det vil være fragmenter, men ingen lett bruk Vista data blir liggende på harddisken.

3 Last ned drivere. Hvis din Acer datamaskinen ikke gjenkjenner platen, må du laste ned drivere fra Acer nettsted for å sikre at platen blir gjenkjent.

Sikreste metoden

4 Last ned en sikker sletting programvare som: Darik Boot & Nuke, Secure Erase eller Kill Disk fra nettsteder nedenfor. Denne programvaren overskriver all informasjon på harddisken ved hjelp av en serie av "en er" og "0-tallet". Dette vil slette alle dine data, og sørge for at du har en frisk harddisk til å installere det nye operativsystemet videre.Dette vil forhindre feil senere.

5 Brenn sikker sletting programvare til en plate.

6 Sikkerhetskopier enhver og alle data som du ønsker å lagre. Det neste trinnet vil tømme harddisken og selv en profesjonell vil være i stand til å gjenopprette noen slettede data. Sørg for å sikkerhetskopiere det du trenger.

7 Sett platen inn i stasjonen, og start datamaskinen på nytt. Platen vil da boot som standard, og spør deg om du ønsker å fortsette å overskrive harddisken. Klikk Ja, og gå videre til neste trinn.

8 Ta ut platen når den fullfører sin prosess for å overskrive informasjon på harddisken. Når dette er ferdig, kan du sette inn XP oppstartsplate, og valgte alternativet for å utføre en ren installasjon - ikke en overskriving.

Hint

  • Sørg for å sikkerhetskopiere alle og alle data før du gjør bryteren. Du vil ikke kunne gjenopprette den etterpå.