Hvordan installere et nytt Fios modem

FiOS, også kjent som verison FiOS, er en fiberoptisk basert alternativ som tillater kundene å motta sine Internett-tilkobling, TV og telefon via en fiberoptisk linje til sine hjem eller bedrift. Selv om noen datamaskiner er konfigurert til å operere på et fiberoptisk nettverk, er et modem fremdeles nødvendig for å omdanne det signal som mottas fra den FiOS linje til den type signal som en datamaskin kan brukes. Selv om mange verison Fios forhandlere vil installere modemet for deg (noen ganger mot en ekstra service charge), er enkel å installere på din egen så vel modemet.

Bruksanvisning

1 Plasser FiOS modemet på et flatt underlag, eller hvis du foretrekker du kan bruke skruer til å montere den på en vegg om modemet som du bruker, er i stand til å monteres på den måten. Kontroller at modemet er lokalisert i ditt hus eller leilighet på et sted hvor den kan nå en stikkontakt, den FiOS serviceboksen, og Ethernet-kabler fra datamaskinen eller ruteren.

2 Koble Ethernet-kabelen fra datamaskinen eller ruteren inn på baksiden av FiOS modem, noe som gjør at den er plugget inn i riktig "datamaskin" tilkobling på baksiden av modemet. Du bør også koble linjen fra FiOS tjenesten boksen. Kontroller at Ethernet og FiOS kablene er riktig tilkoblet i andre enden også.

3 Koble strømkabelen til baksiden av FiOS modemet, og koble den til strømuttaket. Hvis din spesiell type FiOS modemet har en strømbryter eller standby-knappen, trykk på den for å slå på modemet slik at den kan motta FiOS signal og koble datamaskinen eller nettverket til Internett.

4 Kjør all programvare som fulgte med FiOS modem på datamaskinen for å fullføre sette den opp. Du kan også trenge å kjøre nettverksoppsettveiviseren på datamaskinen hvis det ikke automatisk oppdager Internett-tilkobling som du har opprettet. Hvis du bruker en ruter, kan du også ønsker å logge inn på ruteren for å forsikre deg om at oppsettet er optimalisert for den nye Internett-tilkobling.

Hint

  • Hvis du opplever et problem med FiOS modemet, kontakter du FiOS leverandør for feilsøking, vedlikehold eller utskifting.
  • Hvis du har problemer med å koble til noen nettsteder eller ved å bruke visse programmer på nettet, sjekk for å sørge for at de ikke blir blokkert av datamaskinen eller ruteren brannmur.