Hvordan installerer jeg en Desktop Memory Card?

Hvordan installerer jeg en Desktop Memory Card?


En stasjonær PC minne (også kjent som RAM) er en viktig del av datasystemet. Datamaskinen prosessor bruker RAM til å lagre data som det blir behandlet, slik at det å få tilgang til data på en raskere hastighet enn det kunne hvis det var tilgang til det direkte fra harddisken. Jo mer minne en datamaskin har, desto flere data det vil være i stand til å lagre for behandling på en gang. Installere skrivebords minnekort for å øke mengden RAM som er tilgjengelig for systemet er enkelt, krever bare et par minutter og en stjerneskrutrekker.

Bruksanvisning

1 Slå av datamaskinen og koble den fra dens utløp eller strømskinne. Trykk på strømknappen en gang for å være sikker på at ingen makt er igjen i maskinen.

2 Fjern skruene på baksiden av datamaskinen saken som holder sidepanelet til venstre i stedet. Skyv panelet mot baksiden av saken for å fjerne det, så lå nøye datamaskinen saken ned på sin høyre side for å gi deg tilgang til de interne komponentene.

3 Finn minnesporene på hovedkortet til datamaskinen; de må monteres vertikalt på høyre side av hovedkortet, nær toppen av kabinettet. I det minste en minnemodul vil være til stede.

4 Identifiser minnespor som du ønsker å installere den nye RAM-kortet inn og trykke på festene på hver ende av sporet tilbake slik at de er skjev i en vinkel. Plasser minnekortet over sporet, og pass på at metallkontaktene på bunnen av minnekortet er stilt opp med sporet åpningen.

5 Trykk RAM-modul ned på plass, slik at det å gli helt inn i tilgjengelige minnespor. Klemmene vil automatisk gå tilbake til sin tidligere stilling for å holde minnekortet på plass når den er satt helt inn.

6 Sett datamaskinen saken oppreist igjen, og sett sidepanelet til venstre. Koble datamaskinen og trykk på strømknappen for å slå den på.

7 Vent til datamaskinens BIOS til å starte og oppdage en forskjell i hvor mye minne som er tilstede. Du vil bli bedt om å angi BIOS-oppsettet; Trykk på riktig tast for å starte installasjonsverktøyet.

8 Sjekk hvor mye minne som er tilstede i BIOS-oppsettet liste for å være sikker på at det har oppdatert riktig. Hvis BIOS minnet oppføring er riktig, trykker du på riktig tast for å lagre innstillingene og gjør at datamaskinen kan starte som normalt. Hvis oppføringen ikke er riktig, slå av datamaskinen, og forsikre deg om at minnekortet er satt helt inn i RAM-sporet.

Hint

  • Rådfør dokumentasjonen til datamaskinen før du kjøper minne til å sørge for at du kjøper riktig type til å passe ditt hovedkort.
  • Hvis det ikke er noen ledige minnespor på hovedkortet ditt, fjerne et eksisterende RAM-kortet ved å låse opp sine festeklemmene og løfte den ut av saken vil tillate deg å oppgradere hvor mye minne maskinen har.
  • Forbli i kontakt med en metall del av datamaskinen din sak mens du installerer minne for å hindre utilsiktet statisk elektrisitet som kan skade interne PC-komponenter.