Hvordan installerer jeg Fast Flash Player?

Realplayer er en gratis mediespiller som lar brukerne laste ned, redigere og konvertere video direkte fra programmet. Real Player spiller Flash, Quicktime, Windows Media, MPEG-4 og DVD-videoer i tillegg til MP3, WMA, AAC og mange flere lydfilformater. Enten du eier en Mac eller PC, kan du laste ned og installere Realplayer for å spille av og redigere sanger og videoer med høy kvalitet.

bruksanvisning

Installere Realplayer for Windows

1 Last ned Realplayer programvareinstalleringen fra Realplayer nettstedet. Avhengig av nettleseren, må du kjøre installasjonsprogrammet direkte fra nettsiden, i så fall, klikk "Kjør".

2 Dobbeltklikk på Realplayer programvareinstalleringen, hvis du har installert programmet på den lokale datamaskinen, for å starte installasjonsprosessen.

3 Gjennomgå Realplayer lisensavtalen for sluttbrukere og trykk på "Godta" når "Realplayer Setup Welcome" vises.

4 Velg tilkoblingshastigheten fra "Connection Speed" -menyen og klikk "Next".

5 Velg et sted å installere Realplayer på datamaskinen og velge ønsket skrivebordsinnstillinger, og klikk "Next".

6 Vent til Realplayer for å kopiere filer og installere på din datamaskin. Når "Default Media Player" vises velge lyd- og videoformater som vil bruke Realplayer som standardspiller og klikk "Finish".

7 Klikk på linken "Klikk her" hvis dette er første gang du registrerer deg et produkt med Realplayer. Ellers skriv inn din e-postadresse og passord på "Logg inn" skjerm. Realplayer ber alle brukere til å registrere seg med Realplayer før installasjonen blir fullført.

8 Fullfør "Product Registration" skjemaet og klikk på "Create" for å gå tilbake til "Logg inn" skjerm. Skriv inn din e-postadresse og passord, og klikk "Opprett".

9 Velg "Basic Setup" fra "Realplayer Setup" skjermen og klikk "Fortsett" for å fullføre installasjonen.

Installere Real Player for Mac

10 Last ned den alternative versjonen av Realplayer for Mac til datamaskinen. Realplayer installatør åpnes automatisk og vises i Finder som en disk image.

11 Flytt Realplayer-programmet inn i "Programmer" -mappen. Åpne "Programmer" -mappen og dobbeltklikk på "Realplayer" program for å starte "Realplayer Setup Assistant" og trykk "Fortsett".

12 Les "Versjonsmerknader" og klikk "Fortsett". Gjennomgå "Realplayer License Agreement" og klikk "Godta".

1. 3 Velg medietyper som skal bruke Realplayer som standardspiller og klikk på "Ferdig".

14 Velg "Konfigurer" i "Konfigurer nå" dialogboksen for å lukke alle åpne nettlesere og åpne "Realplayer for Mac OS X", som spiller en 16-minutters konfigurasjon klipp for å fullføre installasjonen.