Hvordan installerer jeg Office 2003-oppgradering?

Hvordan installerer jeg Office 2003-oppgradering?


Så du ønsker å vite hvordan du oppgraderer til og installere Microsoft Office 2003. Selv om to påfølgende versjoner av MS Office har blitt utgitt, Office 2003 er fortsatt en av de mest populære versjonene, på grunn av den relative upopularitet av Windows Vista og tilhørende Office 2007, samt fornyelse av Windows 7 og Office 2010. det er også den med minst kompatibilitetsproblemer, som de nyere versjonene av Office bruker en docx-filformat som Windows bare gitt ut en kompatibilitetsoppdatering for begrensede versjoner, spesielt 2003.

Bruksanvisning

1 Sett inn oppgraderingsplaten Office 2003 inn i datamaskinen. Trykk OK for å passere gjennom de første skjermbildene.

2 Sett inn Microsoft nøkkel når du blir bedt. Office 2003 vil etter hvert validere denne tasten via internett, og hvis det er feil eller nøkkelen er i bruk på en annen datamaskin, vil Microsoft stenge Office-programmene.

3 Velg en komplett installasjon når du blir spurt. Selv om dette vil koste deg litt plass på harddisken, vil det spare å måtte gå tilbake til disk hvis du ønsker å installere alternativer på et senere tidspunkt. Programmet vil da installere.

4 Velg å holde installasjonsfilene holdt på harddisken. Som med det forrige trinnet, vil holde filene som en backup spare deg for å måtte spore opp platen senere hvis du ønsker å gjøre noen endringer eller tillegg til programmet. Datamaskinen vil da starte på nytt.

5 Åpne ett av Office-programmene. Skriv inn navn, selskap (hvis aktuelt) og initialer. Deretter tillate programmet å registrere deg hos Microsoft og validere din nøkkel.