Hvordan IP bli utestengt fra Chatroulette?

Chatroulette er en online webcam chat nettsted som tilfeldig parene fremmede for samtaler. Chatroulette har svært få regler - faktisk, de har bare fire. Imidlertid er Chatroulette svært alvorlig om å håndheve disse reglene, og å bli fanget av brudd på dem kan føre til å ha din IP utestengt fra nettstedet.

Nakenhet eller usømmelig innhold

Chatroulette første og fremst regelen er at nakenhet eller tankevekkende innhold er ikke tillatt. Nærmere bestemt, kan du ha din IP utestengt, ikke bare for utstilling nakenhet eller tankevekkende atferd, men også for å foreslå eller be om slik oppførsel. Techcrunch påpeker at Chatroulette sterke standpunkt stammer fra nettstedet beryktede rykte for å tiltrekke ekshibisjonister, fortsetter et problem Chatroulette til politiet.

Mindreårige bruk

Din IP kan også bli utestengt hvis du bruker Chatroulette mens under 18 år Chatroulette regler staten klart at tjenesten er for alderen 18 år og eldre. En første lovbruddet kan ikke utgjøre en IP forbud, men gjentatte overtredelser kan føre til en. Hvis du er under 18 år, er Chatroulette ikke for deg.

spam

Bruke Chatroulette systemet til spam er også et lovbrudd som kan utgjøre et forbud. Utnytte tilfeldige chat bekker å annonsere for produkter og tjenester, eller å forsøke å svindle andre brukere, er strengt forbudt. Hvis du ønsker å annonsere, finnes det andre metoder som ikke bare er mer sannsynlig å produsere resultater, men også sannsynlig ikke vil resultere i et forbud.

falske Streams

Du kan også få din IP utestengt hvis du bruker falske videostrømmer eller webcam feeds. I dette tilfellet, "false" betyr en bekk eller et fôr som ikke er fra ditt eget webkamera. Hvis du liksom har koblet en annen persons strøm til Chatroulette som din egen som et middel for bedrag, din IP kan og trolig vil bli utestengt for lovbruddet.