Hvordan Isoler Sliding Windows

Hvordan Isoler Sliding Windows


I likhet med skyve dører, skyvevinduer inneholde to glassruter og et spor for en av rutene. Vinduene er tilgjengelig i en rekke størrelser, stiler og materialer. Skyvevinduer er ikke immune mot aldring og været. Vind kan sive inn i gummipakningen rundt rutene, og hullene i pakningen tillate fuktighet å komme inn. Svaret er å isolere skyvevinduer, sparer på strømregningen.

Bruksanvisning

Bruk av Caulk

1 Tørk skyve vinduet og rammen med en myk klut eller fille for å fjerne løst smuss og støv.

2 Skjær tuppen av av et rør av drivning med et verktøy kniv. Plasser røret av drivning i en caulk pistol. Skyv pistol push stang inn i røret.

3 Hold caulk pistol i en 45-graders vinkel og legg et lag tetningslister langs hver side av glide vinduets ramme hvor rammen møter tre.

4 Spray ekspanderende skum tetningsmasse inn i eventuelle store hull langs vindusrammen.

Bruk av Weather

5 Mål høyden og bredden på glidende vindu, ved hjelp av et målebånd.

6 Kutt weather til målinger, ved hjelp av et verktøy kniv.

7 Skrelle av tapen på baksiden av hver bit av weather. Plasser snitt weather rundt toppen og bunnrammen, samt på siden av den faste vindusruten under tetningslister rundt den glidende vindu. Trykk på weather inn i rammen.

8 Åpne skyvevinduet. Vinduet skal bevege seg fritt langs rammen sporet. Hvis du møter motstand, dra av weather og bruke den på nytt slik at den ikke stikker til tetningslister rundt vinduskarmen.

Hint

  • Tunge gardiner og blendingsgardiner kan også isolere skyvevinduer.
  • Bruk arbeidshansker for å holde hendene rene.