Hvordan jeg Block Popups Når Popup Blocker fungerer ikke?

Hvordan jeg Block Popups Når Popup Blocker fungerer ikke?


Popup-blokkering er utrolig nyttig for å sikre datamaskinen din og gir litt ro i sjelen. Men ikke alle popup-blokkering virker mot hver annonsør hele tiden. Det er mulig å gi ytterligere annonsør-blokkering dekning til datamaskinen ved å redigere Hosts-fil.

Bruksanvisning

1 Finn Hosts-fil på datamaskinen. I Windows 95/98 / Me, filen ligger i C: \ Windows \ verter \. I Windows 2000, blir filen i C: \ WINNT \ system32 \ drivers \ etc \. I Windows XP / Vista / 7, er Hosts-filen i C: \ Windows \ system32 \ drivers \ etc \. Når du finner filen, lage en kopi av det som en backup.

2 Finn en vert liste for å inkludere i Hosts-fil. Søk etter \ "ad blokkering verter liste \" eller bruke en av de listene som er gitt i \ "Ressurser \" nedenfor. Last ned listen til datamaskinen, og åpne den i Notepad eller en tekstbehandler.

3 Åpne den opprinnelige vertsfilen i Notepad eller et tekstbehandlingsprogram og deretter kopiere den nedlastede verter liste på slutten av Hosts-fil. Lagre den nye Hosts-fil og starte datamaskinen på nytt.

4 Test din nye ad-blokkering evne ved å åpne nettleseren og surfing på nettsteder som har gitt deg pop-up problemer i fortiden. Hvis surfing avslører at du ikke lenger kan bruke visse nettsteder som du vanligvis kan slette den modifiserte Hosts-filen og erstatte den med backup gjort i trinn 1.

Hint

  • Hosts-fil er en leftover fra de tidlige dagene av Internett. Før 1985, da Domain Name System (DNS) ble gjennomført, hver datamaskin på Internett hadde en fil som inneholdt navn og IP-adressene til alle andre datamaskinen. Når hele Internett var bare noen hundre eller noen tusen datamaskiner, dette var fint. Men når internett begynte å vokse, Hosts-filer ble stor og uhåndterlig. Selv om de ble erstattet med DNS-servere, Hosts-filer ble aldri fjernet fra bruk.
  • Når datamaskinen slår opp et domenenavn, spør den DNS-serveren for å finne den. Før det gjør det, men sjekker den Hosts-filen for å finne ut om du allerede har adressen. Ved å legge til domenenavnene på mange annonsører og sette i en spesiell adresse kjent som \ "localhost \", får alle disse domenenavn henvendelser rettet tilbake til din egen datamaskin og ignorert.
  • Hvis et nettsted ønsker du å hente innhold fra en annonsør som er oppført i Hosts-fil, vil forespørselen bli sittende fast på datamaskinen. Hvis et program prøver å sende informasjon fra datamaskinen din til et domene navn på listen, forblir den i datamaskinen. Dette betyr at Hosts-filen også beskytter dine personopplysninger siden informasjon om dine surfevaner på vil ikke gå til selskapene på listen.
  • Det er mulig, men lite sannsynlig, at å legge navnene på enkelte annonsørens nettsteder kan påvirke normal websurfing eller funksjon av visse programmer. Hvis du finner deg selv har problemer etter å endre Hosts-fil, slette den og gå tilbake til din backup. Du kan gå gjennom disse instruksjonene igjen med en annen liste over verter hvis den første ikke fungerer perfekt.