Hvordan jeg Feather et bilde i Photoshop?

Hvordan jeg Feather et bilde i Photoshop?


Du bør vite hvordan du uttoning et bilde ved hjelp av Photoshop programvare hvis du ønsker å jobbe i et yrke som innebærer fotografering eller grafisk design. Feathering bilde kan du dimme kantene for å gi den en rustikk følelse. Mens uttoning et bilde ved hjelp av denne programvaren kan høres vanskelig, er det ganske enkelt med de riktige instruksjonene.

Bruksanvisning

1 Åpne Photoshop programvare og laste bildet som du ønsker å fjær ved å klikke på "File" øverst i menylinjen og deretter velge "Open". Velg bildet som du ønsker å endre, og klikk "OK." Når bildet er lastet, må du kontrollere at det ikke er noen blemmer eller forvrengte bilder som vil skjemme det endelige arbeidet.

2 Klikk på den rektangulære stort telt markeringsverktøy formet som en firkant fra verktøylinjen og bruke den til å fremheve de områdene du ønsker å fjær. Slå på "Ruler" funksjon ved å klikke på "View" fra menyen øverst og sjekke "linjaler" fra rullegardinmenyen. Bruk den til å gjøre en enda ramme rundt de områdene som vil bli stryk.

3 Velg bakgrunnen som du vil bruke for bildet. For å gjøre dette, klikk på "Set bakgrunnsfarge" -ikonet nederst på verktøylinjen, og velg en farge som utfyller bildet som du beheng. Når bakgrunnen er valgt, klikk på "Velg" i toppmenyen og velg "Feather" fra pop-up menyen. Velge et område fra 4 til 12 piksler for å bestemme omfanget av den feathering som vil finne sted i det endelige bildet.

4 Klikk på "Edit" i toppmenyen og velg "Kopier". Åpne et nytt vindu ved å gå til "File" på toppmenyen og velge "New". Lim fjær bilde i nytt vindu ved å velge "Edit" fra menyen på toppen og klikke på "Lim inn." Det nye bildet vises med de områdene som du fjærkledde inkludert. Lagre bildet til datamaskinen ved å velge "File" fra menyen øverst og klikke på "Lagre".