Hvordan jeg Fyll Har en Kodak ES 5500 blekkpatron?

Hvordan jeg Fyll Har en Kodak ES 5500 blekkpatron?


Kodak Easyshare 5500 er en alt-i-ett blekkskriver. Den skriver dokumenter og fotografier, og har en vedlagt kopimaskin brett som skanner og kopierer. Hvis du skriver ut mange bilder og full fargedokumenter, vil du sannsynligvis trenger å kjøpe nytt blekk hver få måneder. Istedenfor å bruke et par hundre dollar i året på blekk, kan du fylle patronene selv.

Bruksanvisning

1 Sett den tomme kassetter på tørkepapir for å beskytte din arbeidsflate. Sett dem opp ned slik at blekket dispenserhullet vender opp.

2 Åpne refill kit og et blekkhus. Sett sprøyten i flasken og dra i håndtaket for å fylle den. Sett sprøyten i midten av den aktuelle-farget blekk dispenser hullet og trykk ned for å fylle den med blekk. Fortsett til kassetten er full.

3 Skyll sprøyten og fortsetter til alle patronene er full. Lukk blekk flasker for å beskytte eventuelle gjenværende blekk, og lagre dem på et mørkt og kjølig sted.

4 Sett patronene tilbake i skriveren og trykk ned til du hører et klikk. Lukk skriveren lokket og venter til skriveren hodet tilbakestilles.

5 Skriv ut en testside. Hvis det vises feilmeldinger på skriveren eller datamaskinen sier "Ink lavt," klikk "OK" eller "Ignore". Dette kan fortsette fordi brikken på kassetten er fortsatt sende melding om at den er tom. Skriveren vil fortsatt arbeide til tross for meldinger.