Hvordan jeg installere en Ati Radeon 9550 Uten installasjons CD du?

Hvordan jeg installere en Ati Radeon 9550 Uten installasjons CD du?


ATI Radeon 9550 er en av ATIs "budsjett" skjermkort - det vil si, det er ikke den beste eller verste, men faller et sted i midten, og er priset tilsvarende - ofte inkludert i mid-range gaming-maskiner. Vanligvis installerer driverne for Radeon 9550 er så enkelt som å sette inn CD og går gjennom den automatiserte installasjonen. Noen ganger, derimot, kan du finne deg selv med ingen CD. Heldigvis driverfilene er tilgjengelig for nedlasting på nettet.

bruksanvisning

1 Start din foretrukne nettleser.

2 Naviger til sjåføren filen nedlastingssiden. (Finn en link til nettstedet i "Ressurser".)

3 Klikk på "Last ned ATI Radeon 9550 Catalyst Software Suite v.10.2" linken tekst i nederste høyre hjørne av skjermen. Dette vil ta deg til en ny skjerm.

4 Bla ned til du ser tekstboksen med ordene "KODE fra bildet" etterfulgt av et tilfeldig generert anti-phishing bilde ved siden av den. Skriv inn tegnene som vises i bildet inn i tekstboksen, og klikk deretter på "Last ned fil" -knappen.

5 Klikk på "Klikk for å laste ned 10-2_legacy_vista32-64_dd_ccc.exe" koblingsteksten for å starte nedlastingen.

6 Start installasjonsfilen når den er ferdig nedlastet for å starte automatiserte installasjon av ATI Radeon 9550 drivere. Når driverne er ferdig installert, må du starte datamaskinen på nytt for å fullføre installasjonen.