Hvordan jeg installere et webkamera uten programvare?

Hvordan jeg installere et webkamera uten programvare?


Når det kommer til webkameraer, er en av de problemer som kan oppstå installere dem uten å ha den opprinnelige programvaren platen. Det finnes måter å installere et webkamera uten å ha programvaren disken. Den vanligste måten er å installere driverne via en online kilde.

USB-port

Web-kameraer kan installeres uten bruk av en programvareplate. Den enkleste måten å gjøre dette på er ved å koble kameraet til datamaskinen via USB-porten. Datamaskinen skal oppdage web-kamera og skal installeres automatisk. Kameraet vil normalt være klar til bruk etter at datamaskinen er startet på nytt, men noen web kameramodeller kan trenge egne drivere for å fungere effektivt.

Produsentens hjemmeside

De fleste web kamera drivere kan bli funnet på produsentens hjemmeside. Når modellnummeret er kjent føreren kan lastes ned til datamaskinen og installert. Webkameraet kan deretter kobles til datamaskinen ved å plugge den inn i riktig USB-port.

driver Websites

Noen web-kameraer kanskje ikke har drivere tilgjengelig på produsentens hjemmeside. Hvis det er tilfelle, må webkamera brukeren gå til et webkamera driver nettside som driverskit.com og søke etter ønsket driver. Hvis sjåføren fortsatt ikke kan bli funnet, kan kameraet brukeren må kontakte produsenten direkte for å få en ny programvare disk.