Hvordan jeg laster ned Web filmer i Internet Explorer med en plugg?

Microsoft tillater tredjeparts utviklere å lage programvare for Internet Explorer nettleser som vil legge til funksjoner som ikke finnes i den opprinnelige installasjonen av programmet. Disse kalles "plug-ins". Noen av disse plug-ins i særdeleshet vil tillate deg å laste ned innebygde Web-filmer fra nettsteder som YouTube. Disse plug-ins må være installert ved å laste ned plug-in-filer fra Internett og kjøre dem som et vanlig program.

Bruksanvisning

1 Last ned Flash Saving Plugin (se "Referanser" for link). Flash Saving Plugin installerer en knapp på verktøylinjen i Internet Explorer. Når du har navigert til en side som har en Web film du ønsker å laste ned, klikker du bare på Flash Saving Plugin-knappen og velg navnet på videoen fra listen tilgjengelig for å laste ned filen på harddisken.

2 Last ned FlashCatch (se "Referanser" for link). FlashCatch er et annet program som setter et navigasjonsknappen på verktøylinjen i Internet Explorer. Når du har funnet en film på nettet som du ønsker å lagre på harddisken for senere bruk, klikker du på knappen og velg en plassering der du vil lagre filen. FlashCatch vil laste ned og plassere filen i henhold til ditt valg.

3 Bruk Orbit Downloader (se "Referanser" for link). Orbit Downloader er en flash-film overførte som fungerer med en rekke nettlesere, Internet Explorer inkludert. Orbit Downloader vil ikke bare spare disse Web-filmer til harddisken, men det fungerer også som en download manager og filmen spiller alle i samme program. Du trenger ikke engang å laste ned et tilleggsprogram hvis du ønsker å se filmer som du lagrer på harddisken din.