Hvordan jeg oppgradere trenger en Dell M65 til Core 2 Duo?

Intel Core 2 enkelprosessor installert i din Dell Precision M65 bærbare påvirker hvor raskt datamaskinen er i stand til å håndtere data og installere programmer. Hvis du forventer å bruke nyere programvare som har høyere krav til maskinvare, kan det være lurt å oppgradere til en Core 2 Duo-prosessor. The Core 2 Duo bruker to separate prosessorkjerner, noe som resulterer i høyere hastigheter og økt ytelse for alle programmer du kjører.

Bruksanvisning

1 Slå av M65 operativsystem og sikre at alle kablene er koblet fra datamaskinen. Slå på LCD-skjermen og snu den bærbare datamaskinen. Trykk på utløseren for nær bunnen kanten av saken og trekke ut batteriet.

2 Fjern de fire Phillips skruene øverst kanten av saken og de seks Phillips skruene nederst til høyre ende av saken som låser håndstøtten. Snu den bærbare datamaskinen på nytt og åpne LCD-skjermen slik at maskinen blir liggende åpent helt flatt.

3 Finn den lille åpne delen lengst til høyre enden av plastlåselisten, som er plassert over tastaturet. Skyv kanten av en flat skrutrekker eller en metallspiss inn i det åpne området og løft låselist av den bærbare.

4 Løsne og fjern de tre Phillips skruene plassert over "Escape", "F6" og "PrtSc" taster øverst på tastaturet. Løft tastaturet mot deg og koble den blå kabelen som går fra bunnen av brettet på innsiden av den bærbare datamaskinen. Fjern tastaturet.

5 Fjern de tre skruene nær toppen slutten av håndstøtten og trekk hele håndstøtten komponent av M65 laptop. Finn sølv og kobber farget metall kjølefinne nederst til høyre på laptop hovedkort.

6 Finn de seks nummererte skruer låsekjøleribben til prosessen og fjerne hvert i stigende rekkefølge, fra én til seks. Trekk kjøleribben av prosessoren og sette den opp-ned på et flatt underlag utenfor den bærbare datamaskinen.

7 Skyv enden av en flat skrutrekker inn i kontakten skruen på høyre side av plassen Core 2 Solo prosessor. Drei skrutrekkeren mot klokken til kontakten skruen stopper snu.

8 Grip kantene av Core 2 Solo prosessor og trekke komponenten rett opp. Sett Core 2 Solo enhet til side og plassere den nye Core 2 Duo-prosessor over hovedkort socket.

9 Skyv den nye prosessoren ned og låse sokkelen ved å skru skruen med klokken med en flat skrutrekker. Påfør et tynt lag med termisk pasta til den øvre kanten av den nye prosessoren ved hjelp av termisk pasta applikator.

10 Sett kjøleribben tilbake på toppen av Core 2 Duo-prosessor og erstatte de seks skruene i synkende rekkefølge, 6-1. Koble til håndstøtten, skruer, plast låselist, tastatur og batteri for å montere den bærbare datamaskinen.

Hint

  • Termisk kjøling lime og Core 2 Duo-prosessorer er funnet på nettet via datamaskin deler selgere, samt direkte gjennom Dells deler tjeneste.
  • Før du tar i kjøleribben eller prosessor, jorde deg selv ved å berøre noe sammensatt av metall som er i kontakt med gulvet.