Hvordan jeg Opphev i et skrivebeskyttet CD?

Hvordan jeg Opphev i et skrivebeskyttet CD?


CD-er og DVD-er kan uhell være skrivebeskyttet når de er opprettet. Dette er greit hvis du ikke har tenkt å legge noe til disken, men det vil bli belastende hvis du trenger å legge inn informasjon. Når en disk er skrivebeskyttet, er all informasjon sikret og kan ikke endres eller modifiseres med mindre disken er ubeskyttet først. Denne prosessen tar mindre enn 30 minutter.

Deaktiver "Autokjør"

Deaktivering av denne funksjonen kan du få tilgang til filene uten CD kjører. For å gjøre dette, åpner du "Start" -menyen på datamaskinen, og peker musen til "Innstillinger". Velg "Control Panel" fra listen. Dobbeltklikk på ikonet "System". I "Device Manager" vinduet velger du CD- eller DVD-ROM-stasjonen. Når CD-en eller DVD-ROM-vinduet åpnes, klikker du på "Settings" -fanen. Fjern merkingen i "Auto Run" og klikk "OK." Lukk vinduet og starte datamaskinen på nytt.

Beskytt Innhold

For å være sikker på at ingen filer skadet når disken blir ubeskyttet, kopiere og lime inn filer. Klikk på de filene du ønsker å kopiere, og velg "Ctrl" og "C" på samme tid. Gå til skrivebordet, klikker du på skrivebordet og trykke "Ctrl" og "V" samtidig. Du kan kopiere mer enn én fil om gangen ved å holde nede "Ctrl" tasten mens du velger filene.

Deaktivering skrivebeskyttelse

Dette er den viktig del av prosessen som opphever beskyttelse av data. Åpne "Computer" vinduet igjen og høyreklikk på disken med skrivebeskyttelse. Velg "Egenskaper" fra rullegardinlisten og velg "Recording". Merk av med tittelen "Aktiver CD-brenning på denne stasjonen" og velg "Apply". Trykk på "OK" -knappen.

individuelle filer

Åpne disken og åpne en fil. Noen disker har skrivebeskyttelse på hele disken og noen har skrivebeskyttelse på hver fil. Hvis filen åpnes, og endringer, er du ferdig. Hvis filen ikke tillater redigering, Gå til egenskapene til filen og gjøre den redigerbar.