Hvordan jeg tekstmelding en mobiltelefon fra min PC?

Du trenger ikke å eie en mobiltelefon for å tekstmelding noen. Alt du trenger er en datamaskin og Internett-tilkobling, en fungerende e-postadresse, mottakerens telefonnummer og navnet på hans mobiltelefon leverandøren for å sende ham en kort tekstmelding (vanligvis 160 tegn eller mindre). Du kan sende meldinger til den personen så mye du vil og motta korte notater tilbake også, akkurat som om du var texting fra en mobiltelefon.

Finn leverandørens domene

Når du vet navnet på mottakerens mobiltelefon selskapet må du da gå på leverandørens hjemmeside for å finne den texting domene som går med tjenesten. For eksempel, for AT & T utvidelsen er "txt.att.net," uten anførselstegn. Se "Referanser" nedenfor for en oversikt over mobiltelefon e-post utvidelser for de store leverandørene (disse kan endres, så dobbeltsjekke med leverandøren). Plasser personens 10-sifret mobilnummeret foran den utvidelsen --- dette er den adressen du vil bruke til tekst personen fra e-posten.

Sende og motta e-post

Åpne din e-post og skrive en ny melding som vanlig. Sett personens mobiltelefon e-postadresse som mottaker. Skriv inn meldingen din, legger du et vedlegg - som et bilde eller video - hvis du vil, og sende det. Sjekk innboksen din et par ganger for å sikre at den ikke kommer tilbake i de neste minuttene. Hvis vellykket, vil mottaker motta tekst på sin telefon (normale priser gjelder for ham) og være i stand til å åpne vedlegg, så lenge han har MMS, Multimedia Messaging Service, evner. Han kan da svare tilbake til din e-postadresse direkte fra hans tekstmelding skjermen.

Alternativ

Du kan også sende en tekstmelding til en mottaker direkte fra leverandørens nettside. De fleste har praktiske elektroniske sende verktøy som tillater deg å bare skrive inn mottakerens telefonnummer og din kort melding og deretter sende den til sin telefon. Du må kanskje være en abonnent til den samme tjenesten og logge inn på din online konto for å sende en tekst på denne måten, mens i andre tilfeller kan hvem som helst sende en melding fra leverandørens nettsted. Bla til "Meldinger" eller lignende område på leverandørens hjemmeside. Du kan også bare gjøre et søk etter "Send SMS" for å finne den elektroniske tekstmeldinger verktøyet.