Hvordan jeg Unblock en nettside fra Norton 360?

Hvordan jeg Unblock en nettside fra Norton 360?


Norton 360 er en alt-i-ett antivirus, brannmur og spyware program som beskytter dine datamaskiner fra informasjonsavskjærende programmer, virus og uautoriserte brukere. Når du surfer på Internett, vil Norton 360 tillate eller nekte nettsider åpner i din nettleser basert på sikkerhetsinnstillingene dine. Mens effektive, kan Norton 360 ganger blokkere et nettsted som ikke trenger å bli blokkert. For å oppheve blokkeringen et nettsted fra Norton 360 utestengt områder-listen, må du fjerne det blokkerte området manuelt fra Norton 360 brannmur generelle regler.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Start" -knappen i nedre venstre hjørne av skjermen, og klikk på "Alle programmer" "Symantec" og "Norton 360" på Windows-PC for å åpne programmet.

2 Klikk på fanen "Oppgaver og innstillinger", og klikk "Endre avanserte innstillinger."

3 Klikk på "Brannmurbeskyttelse Innstillinger" og "Generelle regler." Klikk blokkert nettstedet på listen, og klikk på "Endre" -knappen.

4 Klikk "Tillat" og klikk "Next". Velg "Innkommende og utgående" og klikk "Next".

5 Klikk "Alle datamaskiner" for innstillingene for den modifiserte brannmurregelen, og klikk "Next".

6 Merk av i boksen ved siden av "Alle typer kommunikasjon" og klikk "Next". Les gjennom informasjonen på skjermen for å bekrefte at du ønsker å gjøre endringer i brannmurinnstillingene.

7 Klikk "Next" to ganger, og klikk "Apply" for å lagre endringene. Klikk på "Close" for å avslutte ut dine Norton 360 Innstillinger.