Hvordan jeg Untrain Paladin Talenter i «WoW»?

Den "Paladin" klasse er en av de kraftigste og mest allsidige klasser i «World of Warcraft». En Paladin er i stand til å oppfylle noen rolle i spillet, enten det er healer, tank eller fighter, avhengig av hennes talenter. Den eneste andre klasse i stand til å oppfylle alle rolle er druid. Paladins er også i stand til å bære plate rustning, helbrede seg selv og mye mer, noe som gjør dem en kraftig klasse for soloing gamle raids og dungeons eller selv å ta på elite mobs av sitt eget nivå. Til tross for dette, kan en Paladin ikke oppfylle alle rolle på en gang, selv med to talenter. Hvis du vil figuren din til å oppfylle en annen rolle, må du untrain dine talenter og selv endre ditt utstyr.

Bruksanvisning

1 Hodet til enhver hovedstaden fraksjonen din, eller til en av de nøytrale byene. Gå til hvilken by er nærmere; siden Cataclysm, alle hovedstedene er nå hjem til trenere for hver klasse og yrke.

2 Approach en by vakt og spør vakt veibeskrivelse til Paladin klassen trener. En liten rød-og-gull pilen vises på minimap. Følg det å komme til plasseringen av Paladin trener.

3 Snakk med din klasse trener. Velg alternativet "Jeg ønsker å avlære mine talenter." Du vil bli bedt om å bekrefte, og du vil bli gitt kostnad i gull. Fortsett bare hvis du er sikker på at du ønsker å avlære dine talenter. Unlearning talenter blir dyrere hver gang du gjør det hvis du avlære dine talenter en gang per måned eller mer.

4 Åpne ditt talent kalkulatoren ved å klikke på den aktuelle knappen nederst på skjermen. Velg dine nye talenter og trykk "OK" for å bekrefte. For best resultat, se en standard talent bygge for din klasse og rolle, eller spør en kamerat Paladin.