Hvordan Juster en DIV senter

DIV-koder kan du legge til grafiske elementer til HTML eller CSS-kode. Disse kodene ta enkle tekstbaserte nettsteder til nye høyder, og legger til bilder, klikkbare forhåndsvisninger til andre sider, grafiske tekstelementer og innebygd video. Divs er analoge til flyttbare blokker av kode, i stand til å hvile på toppen av eller bak eksisterende HTML. Som standard er DIV-koder ofte justert til venstre side av skjermen. Et fast DIV tag kan være sentrert, men bare hvis du bruker den riktige koden.

Bruksanvisning

1 Få tilgang til nettsidens HTML eller CSS stilark. Hver redaktør gir ulike aksessmetoder, men i mange du trenger bare å klikke på "Source" eller "Code" et sted på hoveddashbordet.

2 Finn DIV koden du ønsker å sentrere i CSS stilark. DIV-koder begynner med teksten "<style>" og slutter med "</ style>".

3 Sett inn følgende kode i parentes som inneholder DIV bredde: "margin-left: auto; margin-right; auto". For en 200-pixel DIV, er eksempel koden som følger: "div # main {width: 200px; margin-left: auto; margin-right: auto}."

4 Lagre endringene og avslutte. Den DIV blir nå automatisk sentrert når du viser din ferdig nettsted.