Hvordan Juster putefortegning på en HP Monitor

Hvis du oppdager uregelmessige linjer hvor som helst på HP skjerm monitor, kan putefortegning være årsaken. En skjerm pincushions når sine vertikale eller horisontale linjer ikke løpe parallelt og skjermbildet blir konkave (kurver innover). Siden CRT ikke er LCD flatskjermer, er ujevnheter enda mer sannsynlig å skje. Endre disse innstillingene i HP monitor, men ved hjelp av nålepute kontroll, via on-screen display (OSD) menyer.

Bruksanvisning

1 Slå på datamaskinen.

2 Trykk på "Power / LED" knappen på skjermen for å slå på monitoren.

3 Trykk på "Meny" -knappen på forsiden av skjermen for å åpne skjermen (OSD) på skjermen.

4 Trykk på "Høyre-justering" -knappen på forsiden av skjermen for å navigere til nålepute ikonet. (Merk: Dette ikonet har en flat topp og bunn med både venstre og høyre side buet innover.)

5 Trykk på "Høyre-justering" -knappen på forsiden av skjermen til kurve sidene av skjermbildet utover; trykk på "Venstre-justering" -knappen på forsiden av skjermen til kurve sidene av skjermbildet innover.

6 Trykk på "Velg" -knappen på forsiden av skjermen for å lagre de nye innstillingene.

Hint

  • Gjør et par forskjellige Pincushion justeringer før du slå seg ned på en. Skriv ned resultatene, slik at du vet hvilke innstillinger som fungerer best for din HP skjermmodellen.