Hvordan justere avspillingshastigheten i Windows Movie Maker

Når du importerer et videoklipp i Windows Movie Maker programvare for videoredigering, forsøker programmet å finne riktig avspillingshastigheten på videoen. Av og til kan en videofil uriktige opplysninger om sin avspillingshastigheten til Windows Movie Maker, eller programmet kan lese avspillingshastigheten feil, slik at videoen skal spilles enten to ganger raskere eller langsommere enn den faktiske hastigheten. Løse dette problemet ved å bruke en avspillingshastighet justering effekt på videoklippet. Du kan også bruke de samme effekter for å skape enten en dramatisk slow-motion eller komisk fast-motion video.

Bruksanvisning

1 Start Windows Movie Maker. Klikk på "File" og deretter "Open Project." Dobbeltklikk på prosjekt der du ønsker å justere avspillingshastigheten.

2 Åpne "Verktøy" -menyen og klikk "Video Effects." Windows Movie Maker åpner seksjonen videoeffekter.

3 Dra og slipp "Slow Down, Half" effekt på et videoklipp i tidslinjen eller Storyboard for å redusere avspillingshastigheten til det halve. Hvis du ønsker å øke avspillingshastigheten av et klipp, dra og slipp "Speed ​​Up, Double" på det stedet.

4 Gjenta prosessen for resten av videoklipp i prosjektet. Klikk på "Play" knappen for å se videoen spille tilbake på endrede hastighet.