Hvordan justere og endre linjeavstanden i Microsoft Word

Justere linjeavstand i et Word-dokument kan være nødvendig for en rekke årsaker. Profesjonelle dokumenter og brev noen ganger krever forskjellig avstand for ulike deler av dokumentet. Mange klasser krever en bestemt type avstand, typisk dobbelt-linjeavstand. Microsoft Word 2007 inneholder verktøy riktig linjeavstand i kategorien Hjem til bare å endre denne grunninnstillingen.

Bruksanvisning

1 Åpne Word-dokumentet der du trenger for å justere avstanden. Bruk musen til å velge teksten som må endres.

2 Trykk på "Ctrl" og "A" -tastene hvis du må velge hele dokumentet. Klikk på "Linjeavstand" -ikonet nederst i Avsnitt-gruppen.

3 Velg type linjeavstand du trenger. De tilgjengelige alternativene er enkelt, 1.5, dobbel, minst, nøyaktig og flere. Gjenta etter behov for andre deler av dokumentet.

Hint

  • Hvis du har en faktisk dokument du vil endre, er det best å ha som en åpnet på skjermen. På den måten vil du ikke å gjenta ting igjen.
  • Men hvis du ønsker å trene først, så kan du enten åpne opp noe annet å "leke med", eller opprette et nytt dokument og bruke den.
  • Når teksten er markert / valgt, ikke treffer slett! Dette vil slette ting. Så bare la den være alene når den er merket.
  • Hvis du har tilfeldigvis slette det som ble fremhevet, så angre det med en gang.