Hvordan kan jeg åpne Har en Online Casket Store?

Hvordan kan jeg åpne Har en Online Casket Store?


Skrin representerer en nisje i markedet tradisjonelt dominert av begravelsesbyråer. Imidlertid har føderal lov åpnet døren for andre partier å konkurrere med begravelsesbyråene på salg av kistene. Konkurrenter er i stand til å gi kistene på betydelig rabatt i forhold til hva begravelsesbyråene tilbyr vanligvis. Å utnytte Internett som et salgsverktøy er et godt valg for disse alternative tilbydere, fordi det gir en mye større rekkevidde til potensielle kunder.

Bruksanvisning

1 Opprett et forhold med en engros skrin leverandør. Denne typiske leverandør forhold bør inneholde rabattpriser, betalingsbetingelser og skipsfartsavtaler. Den mest praktiske metoden er å etablere et drop-skipet oppsett. En kunde kjøper en kiste fra nettsiden din, og nettstedet legger inn en bestilling til grossist. Grossisten skip direkte til sluttkunden, med fakturering som spesifisert av nettstedet for å reflektere prising, avkastning politikk og annen relevant informasjon.

2 Sett opp en web tilstedeværelse for din skrinet butikken. Fordi du trenger e-handel programvare for å kjøre området, finne web hosting som tillater installasjon av tredjeparts programvare. Fra august 2010, tilbød de mest konkurransedyktige vertene av denne varianten hosting for rundt $ 4 per måned. Du bør varsle potensielle webverten at området vil selge skrin. Dette gir deg forhånd muligheten til å løse eventuelle juridiske eller etiske betenkelig verten kan ha.

3 Velg og installere en e-handel programvarepakken. Det er mange valg tilgjengelig på markedet. Webverten kan ha spesifikke anbefalinger som passer best med serverkonfigurasjonen. Installasjonen er generelt et pek-og-klikk-prosess som tar bare noen minutter å fullføre.

4 Lag en betalingsbehandling konto. Betalingen prosessoren vil tillate området for å ta betaling for kister med kredittkort, og alternative metoder. Mange små bedrifter bruker Google og PayPal for å starte, men flere andre prosessorer finnes som imøtekomme til små nettsteder. Vurderer den store prislappen for en kiste, velger en betalingsbehandler klokt vil unngå mange hodepine senere. Spørsmål som charge-backs og gebyrer krever nøye planlegging. En kostnad-back for en $ 1000 kiste kan være en svært betydelig virksomhet tap.

5 Tilpass installasjonen av e-handel programvare. Dette inkluderer å lage kisten butikkens produktkatalog, legge til egendefinerte logoer og bilder, legge til betalingsbehandler informasjon og sette opp sikkerhet. Alle e-handel pakker bruke en kontroll panel grensesnitt for å gjøre disse oppgavene. Consult programvaren dokumentasjon for den nøyaktige fremgangsmåten involvert.

6 Test nettstedet før du går live. Fordi det nye området potensielt kan håndtere et betydelig antall transaksjoner, er grundig testing av alle aspekter viktig. Når testingen er fullført, er kisten butikken området klart for lansering.