Hvordan kan jeg blåse opp en JPEG Image?

Mange digitale bildene er lagret på datamaskiner i JPEG-format for å spare plass. Du kan bruke Paint, en grunnleggende bilderedigeringsprogram som følger med Windows, for å sprenge et JPEG-bilde til en større størrelse. Selv om Maling kan øke størrelsen på et bilde, kan det ikke øke detalj, slik at bildene blåses opp for mye kan vises kornete.

Bruksanvisning

1 Åpne datamaskinens Start-menyen, skriv "Paint" og deretter "Paint" under "Programmer" overskriften.

2 Klikk på den blå knappen til venstre for "Home" -kategorien, og klikk deretter på "Open". Marker JPEG bildefilen du ønsker å blåse opp, og klikk "Åpne" igjen da.

3 Klikk på "Home" -kategorien, og klikk deretter på "Endre størrelse" -knappen. Den "Resize" knappen er i "Bilde" i båndet.

4 Skriv inn prosent du ønsker å endre størrelsen på bildet ved i den første "Horisontal" -feltet i dialogboksen. Hvis du ikke ønsker å beholde samme forhold mellom høyde og bredde når du blåser opp bildet ditt, fjern "Behold størrelsesforhold" boksen og skriv inn prosent du ønsker å endre størrelsen på bildet vertikalt i den første "Vertical" -feltet.

5 Klikk "OK" for å blåse opp bildet ditt.

Hint

  • For å gjøre et bilde større, må du angi en prosent større enn 100.
  • I stedet for å endre størrelsen på et bilde dimensjoner som en prosent av dagens dimensjonene, kan du sette presise dimensjoner i piksler ved å klikke på "Pixels" -knappen i "Endre størrelse og Skew" dialogboksen.