Hvordan kan jeg bygge en søkemotor optimalisert nettside gratis du?

Søkemotoroptimalisering (SEO) er nøkkelen til å gjøre et nettsted synlig og svært trafikkert på world wide web. Visse elementer av en nettside, for eksempel å ha søkeord i metakoder, gjøre nettstedet SEO vennlig til noen søkemotorer. Du kan utvikle et gratis nettsted ved hjelp av en av noen få elektroniske tjenester som lar deg oppdatere siden din med dine ønskede søkeord. Prøv å bruke ditt ønskede søkeordet i domenenavnet til nettstedet ditt når du velger din web bygge alternativ.

Bruksanvisning

1 Bygg din SEO nettsted gratis med Yola. Denne tjenesten lar deg legge til så mange sider som du trenger (å legge til flere innholdssider til nettstedet ditt er nyttig for SEO-innsats) og skriv inn originalt innhold raskt ved hjelp av web-redigeringsverktøy, slik at du kan legge til nøkkelord til sidene dine. Yola tilbyr også nettstedet maler for å lage en profesjonell og attraktiv nettside for en bedriftseier.

2 Prøv Webs som et annet gratis alternativ for å bygge en SEO nettsted. Siden redaktøren er lik ved hjelp av en enkel tekstbehandler, slik at du kan lage din SEO innhold i et tekstbehandlingsprogram, og lim den rett inn i din webside. Webs har et fellesskap av brukere med samme interesser som du kan være i stand til å handelsforbindelser med, som er en teknikk for å øke trafikken til nettstedet ditt. Webs hjelper også eiere få oppført på Yahoo! og Google søkemotorer og tilbyr analysedata om trafikk til hvert nettsted.

3 Bruk WebStarts å generere en SEO vennlig nettsted for gratis. Tjenesten lar deg angi egendefinerte bilde "Alt" koder til bildene du viser på nettstedet ditt, som er en del av søkemotoroptimalisering. Det tilbyr også en SEO veiviser som lærer deg hvordan du kan få din WebStarts nettsted rangert på toppen søkemotorer. Bruk praktiske sosiale medier verktøy for å dele ditt nettsted med venner for å øke trafikken også.

Hint

  • Les en ressurs (nettside eller bok) for å lære om SEO teknikker før du begynner å bygge ditt nettsted, fordi den eneste sanne måten å bygge en søkemotor optimalisert nettsted gratis er å gjøre forskning og satt i harde arbeidet selv.