Hvordan kan jeg designe en profesjonell webside for gratis?

Hvordan kan jeg designe en profesjonell webside for gratis?


Web-design trenger ikke å være en kunst forbeholdt erfarne grafiske designere og programmerings genier. Selv om de fleste PC-er ikke er utstyrt med web design software, kan en rekke gratis online alternativer gi uerfarne designere profesjonelle resultater.

Wix

Wix bruker kraften av Flash for å hjelpe brukerne lage dynamiske, profesjonelle websider for gratis. Bygge en side med Wix koker ned til å dra elementer som bilder og tekstbokser på en pre-laget bakgrunnen. Deretter kan brukere legge til animasjoner og overganger for å dra nytte av Flash-motoren området er bygget rundt.

Weebly

Weebly bruker en dra-og-slipp-format som ligner på Wix men skjærer ut en nisje med nettbrukere ved å fokusere på avanserte blogging funksjoner og gratis tillegg av Weebly nettsider for å tidligere eide domener. Weebly har rundt 70 pre-laget maler for å tilpasse, eller du kan bygge nettstedet helt fra scratch. Plus, Weebly ikke tvinge sine brukere til å vise annonser på sine nettsider så mange gratis web-programmer gjør.

blogg~~POS=TRUNC

Blogg plattformer som Blogger, Tumblr og Wordpress blir i økende grad brukt til å lage profesjonelle nettsider, selv de som ikke blogger. Alle tre av disse plattformene er helt gratis å laste ned og bruke og kan enkelt festes til en pre-eide domenenavn. Antallet imponerende og attraktive pre-laget maler for alle tre er også økende, slik at designprosessen lett kan få en kick-start.