Hvordan kan jeg dirigere trafikken fra min WordPress Blog til Blogger-bloggen min?

Hver blogging plattform har sine fordeler og ulemper, og gir deg mange grunner til å ha mer enn en blogg på nettet. Hvis du bruker både Wordpress og Blogger, kan dirigere trafikk fra din Wordpress blogg i Blogger-blogg øke lesekretsen og eksponering. Den enkleste måten å sikre at din Wordpress lesere vil besøke Blogger bloggen er å inkludere regelmessige avganger og tilbyr utvidet innhold.

Bruksanvisning

1 Ta med en link til din Blogger-blogg i sidepanelet i din Wordpress blog. Sett på linken over folden hvor det vil være mest synlig, og gi den et navn som "My Other Blogg" eller "Find me on Blogger."

2 Lag en post hver ukene la leserne vite om din Blogger-blogg, og innholdet du legger inn der. Du ønsker ikke å overdrive det, men hver måned eller så kan du fortelle leserne om hva du gjør på den andre bloggen, og be dem om å sjekke det ut. Dette vil også gi en påminnelse til RSS-abonnenter som ikke besøker nettstedet ditt som ofte.

3 Tilsett populære innlegg widget fra Blogger bloggen din Wordpress-blogg. Dette vil gi leserne en sjanse til å se det mest populære innholdet på din Blogger-blogg og velge selv hvilke innlegg de er interessert i å lese.

4 Link bilder på din Wordpress blog til din Blogger-blogg. Folk klikker ofte bilder mens du leser blogger, så koble dem til din Blogger-blogg kan være en nyttig måte å omdirigere leserne. Hvis du bruker bilder fra andre steder på nettet med en Creative Commons-lisens, sørg for å inkludere kreditt på din Blogger-blogg.

5 Legg lignende eller lengre innlegg til din Blogger-blogg. Når du skriver et blogginnlegg på Wordpress, tilby leserne muligheten til å fortsette å lese om samme emne på din Blogger-blogg. Sett inn en link på slutten av hvert innlegg til fortsatt innlegg på Blogger. Ikke bruk innleggssammendrag på Wordpress for innlegg du fortsette på Blogger, som du vil at leserne skal se linken på hovedsiden.

Hint

  • Hvis du gjør en bloggrull på din Wordpress blog, spør de andre bloggere som inkluderer din link for å bytte den ut for din Blogger-blogg.