Hvordan kan jeg feilsøker en Windows Home Server som ikke anerkjenner en UPNP Router?

Windows Home Server er et Microsoft produkt som gir media server, sikkerhetskopiering av data og dokumentadministrasjonsfunksjoner til datamaskiner på et lokalt nettverk hjemme. Windows Home Server inkluderer også en ekstern tilgang funksjon, slik at du kan dele bilder og hjemmevideoer med folk over internett. Windows Home Server kommuniserer med rutere bruker UPNP og videresender de nødvendige portene slik at folk kan få tilgang til programmet via Internett. Hvis automatisk konfigurering ikke fungerer, kan det være et problem med ruteren konfigurasjonen eller du kan videresende de nødvendige portene til Windows Home Server-datamaskinen manuelt.

Bruksanvisning

1 Kontroller at ruteren er slått på og Windows Home server datamaskinen er koblet til den med en standard Ethernet-kabel.

2 Åpne Ruterkonfigurasjon detaljer ved å klikke på "Innstillinger" i Windows Home Server-konsollen, klikke på "Remote Access", klikke på "Setup", klikke på "OK" og klikke "Ruterkonfigurasjon detaljer."

3 Åpne ruterens konfigurasjon webside ved å klikke på "Configure Router" på ruteren konfigurasjonsdetaljer siden og logg inn med ruterens brukernavn og passord.

4 Naviger til ruterens UPNP konfigurasjonssiden og aktivere UPNP hvis det er deaktivert. Rådfør deg med ruterprodusenten dokumentasjon for mer informasjon.

5 Finn ruterens firmware oppdatering side. Sjekk rute produsentens hjemmeside for en oppdatert firmware versjon og laste den med ruterens firmware siden hvis det er én.

6 Kjør ruterkonfigurasjon tester nytt ved å klikke "Oppdater" på ruteren konfigurasjonsdetaljer.

7 Naviger til ruterens port forwarding siden og termin TCP-port 80, 443 og 4125 til IP-adressen din Windows Home Server på datamaskinen hvis UPNP fortsatt ikke fungerer som den skal. Rådfør deg med ruterprodusenten dokumentasjon for mer informasjon om videresending av porter.