Hvordan kan jeg fikse min laptop skjermen?

Hvordan kan jeg fikse min laptop skjermen?


For å fikse den bærbare skjermen, må du først finne årsaken til problemet. Ulike problemer krever ulike behandlinger, og bare fordi en skjerm vises brutt betyr ikke at det må byttes ut. Faktisk, noen ganger erstatte skjermen vil ikke fungere, og vil bare være en sløsing med penger. Å vite hva du skal se etter og hvordan å løse problemet er viktig kunnskap for laptop eiere. Noen ganger er det nødvendig å erstatte den bærbare skjermen, og dette kan gjøres på noen få enkle trinn. Den vanligste tegnet på en ødelagt laptop skjermen er skadet piksler på skjermen.

Bruksanvisning

1 Finn tilbake lysbryter på den bærbare datamaskinen hvis skjermen har svake eller lyse bilder. Baksiden lysbryter er trolig fast, og dette kan noen ganger avhjelpes ved å åpne og lukke laptop noen ganger. Hvis det fortsatt ikke fungerer, må du sette en liten nål til å forsiktig flytte låsen til riktig posisjon på bryteren.

2 Åpne laptop for å sørge for at alle kabler er riktig tilkoblet hvis skjermen flimrer eller er en solid hvit farge. Dette problemet er vanligvis på grunn av en inverter problem. Skifte inverter koster bare omtrent $ 100, og du kan ta kontakt med produsenten av datamaskinen om å kjøpe og installere en ny inverter.

3 Ta datamaskinen til produsenten for å få skjermkortet skiftes ut hvis bildene på skjermen er mikset. Hvis datamaskinen er fortsatt under garantien, vil produsenten gjøre dette gratis.

4 Fjern skruen dekker fra rammen av datamaskinen hvis du må bytte ut skjermen, og deretter skru alle skruene med en skrutrekker.

5 Ta ut rammen holder skjermen på plass nøye når alle skruene er løsnet. Rull fingrene rundt rammen rammen for å få skille mellom det og selve skjermen. Trekk skjermen ut og koble båndet ledningen fra ryggen.

6 Hook opp ledningene til erstatning skjermen og sette den tilbake i maskinen skallet. Test skjermen for å se at det fungerer ved oppstart av datamaskinen, og deretter flytte rammen, skru til skruene tilbake på plass, og sette skruen dekker tilbake på.