Hvordan kan jeg Finn en person i fengsel i Virginia do?

Hvordan kan jeg Finn en person i fengsel i Virginia do?


Avdelingen for korreksjoner i delstaten Virginia "opererer ca 50 institusjoner statewide", ifølge Virginia offisielle hjemmeside. Til tross for den overveldende antall fengsler i Virginia, å bestemme posisjonen til en spesifikk innsatt er forholdsvis enkel.

Identifikasjon Informasjon

For å finne en innsatt, vil du trenger å vite de to første bokstavene i fornavn og hele etternavnet til den skyldige du søker etter. Du kan også ha muligheten til å søke etter dem ved hjelp av sin avdeling av rettelser identifikasjonsnummer.

Virginia Department of Corrections

Søke etter en overgriper på Internett er den enkleste måten å finne en innsatt. Begynn ved å gå til "Virginia Department of Corrections" offisielle hjemmeside. Klikk på fanen "lovbrytere" som ligger på hjemmesiden og fortsett til koblingen, "Offender Locator." Fyll ut alle obligatoriske felt i søkemotoren og trykk "send" for å vise navnet på kriminalomsorgens anlegg hvor den skyldige blir holdt.

lokale ressurser

Hvis du søker etter en gjernings som nylig har blitt fengslet eller dømt, kan de ennå ikke være registrert på en kriminal anlegget. The Virginia Utfører Agency Strategiplan forklarer at som i juni 2009, "6148 statlige ansvarlige lovbrytere ble plassert i lokale fengsler venter overføring til Department fasiliteter." I tillegg er Virginia Association of Regional Jails "består av 21 regionale fengsler plassert hele Virginia, som kan gjøre søket etter en bestemt beboer mye vanskeligere å oppnå. Hvis dette er tilfelle, kan du ta kontakt med ikke-akutt linje av politiet avdeling eller fylket fengsel der personen ble pågrepet for å be om ytterligere opplysninger om deres nåværende plassering.