Hvordan kan jeg fylle ut et Adobe Acrobat Application?

Hvordan kan jeg fylle ut et Adobe Acrobat Application?


Adobe Acrobat er et program der du kan lage PDF (Portable Document Format), for eksempel skjemaer og søknader. Du kan skrive ut dokumenter og fylle dem ut, eller du kan fylle ut interaktive skjemaer og sende dem tilbake til noen via e-post. Filene kan sees av alle, og er ikke lett utskiftbare.

Fyll ut et interaktivt skjema

Åpne dokumentet i Adobe Acrobat. Du kan fortelle en søknad er interaktiv hvis du ser felt på dokumentet som du kan fylle ut. Markøren endres til en pekende finger når du holder markøren over en knapp, avmerkingsboks eller et element i en liste. Det vil endres til en pil når du kan velge et element i en liste. Det endrer til en I-bjelke ikon når du kan begynne å skrive.

For å begynne, velg enten håndverktøyet eller markeringsverktøyet i «Merk og zoom" verktøylinjen. Hvis du ikke kan lett identifisere skjemafeltene, klikk på "Marker Fields" knappen på dokumentmeldingslinjen. Dette vil markere feltene med en farget bakgrunn. Klikk i et skjemafelt. Enten velge et alternativ eller plassere en I-bjelke ikonet i feltet for å begynne å skrive. Etter at du har fullført felt, trykker du Tab for å gå videre til neste felt. Trykk "Esc" for å avvise feltet og fjerne merkingen det. Når du er ferdig å fylle ut feltene på programmet, velg "File". Klikk "Lagre som" for å lagre dokumentet.

Fyll ut en Flat Form

Dersom søknaden er ikke-interaktive, kalles det en flat form. Du kan si dette om pekeren ikke endres. Skriv den ut og fylle ut søknaden for hånd, eller bruke skrivemaskinverktøyet til å skrive over de blanke feltene. For å gjøre dette, gå til "Verktøy". Velg "Typewriter" og "Typewriter" igjen.

Autofullfør et skjema

Bruk Autofullfør-funksjonen hvis du ønsker å lagre oppføringene som du skriver inn i PDF-program. Neste gang du skriver noe i et felt, vil Acrobat foreslå tiltak i en pop-up menyen. Du må aktivere den hvis du ønsker å bruke den. Åpne "Innstillinger." Velg "Forms." Under "Autofullfør", velg enten "Basic" eller "Advanced". Hvis du vil at Acrobat å lagre tall du skriver inn i programmet, velg "Husk numeriske data."

betraktninger

Hvis du har problemer med å fylle ut skjemaer, må du kontrollere sikkerhetsinnstillingene tillater deg å fylle ut skjemaer. Sjekk dette ved å gå til "File" og deretter "Properties" og deretter "Sikkerhet". Kontroller at PDF er interaktiv. Det er mulig form skaperen ikke konvertere den til en interaktiv applikasjon. Du kan prøve å gjøre det interaktivt selv. Åpne programmet og gå til "Skjemaer". Velg "Legg til eller rediger felt." Hvis det vises en melding som sier at det ikke er noen skjemafelt og spør om du vil Acrobat til å oppdage dem for deg, velg "Ja." Dette vil kjøre gjenkjenning av skjemafelt verktøyet.